top of page

GOOD to EAT

OVER ONS 

GV Olijven.png

Love 4 Green Valley houdt zich bezig met de productie en verkoop van citrusvruchten en extra vergine olijfolie gemaakt in Sicilië. Opgericht in 2016, gevestigd in Ficarra, een klein dorpje in de provincie Messina, is het bedrijf toegewijd aan de productie en ontwikkeling van natuurlijke en ecologisch duurzame producten, het garanderen van biologische landbouwproducten door respect voor het grondgebied, en het verbeteren van hun kwaliteit.

Het bedrijf heeft een oppervlakte van 19 hectare met in totaal ongeveer 6000 planten, waaronder sinaasappels, citroenen, clementines en mandarijnen, (seizoens producten) op het grondgebied van de provincie Messina, we zijn ook producenten van extra vergine olijfolie, voornamelijk uit Biancolilla, Nocellara en Ogliarola Messinese.

Via onze website bieden we de mogelijkheid om rechtstreeks van de fabrikant, een vers product te kopen binnen 48 uur na verzending naar uw huis. Innovatie, kwaliteit en respect voor het milieu zijn de belangrijkste principes van het bedrijf die in de loop der jaren een exponentiële groei hebben mogelijk gemaakt en op de Europese markt hebben bevestigd als een bedrijf in biologische conversie van Made in Sicily-kwaliteit.

Al deze producten importeren wij (Van Kaam Handel BV) uit Italië om u de beste beleving te geven.

bottom of page